Založení firmy (s.r.o.) – AKCE od 5.500 Kč

Pokud chcete koupit či založit společnost (nejspíše s.r.o.), zajistíme vám osobní konzultaci a svižnou realizaci. Založení firmy u nás probíhá podle hesla „rychle nebo zdarma“. K zahájení procesu založení s.r.o. v Profi-kanceláři stačí málo – napište či zavolejte zdarma na 800 880 110 a během pár dní jste majitelem či majitelkou nové společnosti. Umístěte novou firmu k nám a získáte navíc 15% slevu na sídlo společnosti.

Založení firmy (s.r.o.)

Nejprve se, prosíme, podívejte na podrobný přehled výhod jednotlivých variant pořízení nové firmy – zda budete v dané situaci preferovat založení společnosti s.r.o. „na klíč“ nebo zakoupení již založené firmy „ready-made“. Jednotlivé nabídky našich služeb otevřete kliknutím na barevný nadpis:

ZALOŽENÍ S.R.O. - NOVÁ FIRMA NA KLÍČ

READY-MADE - PRODEJ JIŽ ZALOŽENÉ FIRMY

Jak založit firmu co nejrychleji?

Jedinou zárukou rychlosti procesu založení firmy (nejčastěji založení s.r.o.) jsou zkušenosti. I když si pečlivě prostudujete zákony týkající se založení obchodní společnosti, velmi pravděpodobně se nedozvíte přesné požadavky úředníků, kteří vám jednotlivé kroky založení musí posvětit. Požadavky na nově zakládané společnosti se navíc průběžně mění, takže pár let stará zkušenost, vlastní či zprostředkovaná, nebude pravděpodobně stačit.

Ptáte se jak založit s.r.o. v roce 2015?

Minulý a letošní rok přinesly do zakládání s.r.o. poměrně zásadní změny. V lednu 2014 vstoupil v platnost nový občanský zákoník a nový zákon o obchodních korporacích – zde je článek, který shrnuje hlavní novinky založení s.r.o. v roce 2014. Letos 1.5.2015 vstoupila v platnost novela zákona o soudních poplatcích a jsou tu nové podmínky a cena založení s.r.o. ve 2015.

Garance Profi-kanceláře

Vzhledem ke zkušenostem našich konzultantů vám zaručujeme, že celý proces založení firmy, až po zápis společnosti v Obchodní rejstřík, bude plynulý a dle aktuálních předpisů. Jsme si tím jisti – proto vám garantujeme, že pokud nebude nově založená společnost obratem zapsána, nemusíte za naše služby platit – máte založení firmy zdarma.


Další informace o založení společnosti, naleznete v článku zde (IDNES, 2011/04, Jak na založení nové společnosti?, PDF, 4.5 MB).

Nově založené s.r.o., které sídlí u nás:

Aprar s.r.o. ASAP Solutions Cooperation s.r.o. Cody´s Team s.r.o.
DŘEVOSTAVBY JAKUB s.r.o. GISPO s.r.o. Golf & Sports Travel, s.r.o.
IKASO CZ s.r.o. Instep s.r.o. International Fatum Techn. – CZ s.r.o.
JH HOLDING s.r.o. Lanfren s.r.o. Loveo s.r.o.
LUMACO CZECH, s.r.o. OPINIA s.r.o. Plumex Trading s.r.o.
Proparket s.r.o. Šruma Solutions s.r.o. TRAYANA s.r.o.
uctovs s. r. o. WEDM s.r.o. ZK Racing s.r.o.